Waarom TCN Data Hotels

Sinds 2001 99,9999% beschikbaar!

Kies voor een TCN Data Hotel! Waarom slapen in een motel als je voor dezelfde prijs en met meer service in een hotel kunt overnachten?

In de afgelopen jaren is de vraag naar hoogwaardige datacenters meer dan 500% toegenomen en de markt is nog niet uitgegroeid. TCNs kennis van datacenter design en operatie resulteert in uiterst betrouwbare datacenters tegen de beste prijs.

TCN Data Hotels hebben als enige in Nederland zes negens beschikbaarheid gemeten over de afgelopen tien jaar. Onze teams leveren 7 dagen per week, 24 uur per dag veiligheid, services en support. Door zelf ons personeel op te leiden en ze mee te laten groeien met de organisatie is het kennisniveau hoog en de betrokkenheid groot.

Met drie Data Hotels, ruim 100 MW vermogen en langdurige relaties met nationale en internationale klanten, heeft TCN bewezen een stabiele marktspeler te zijn op het gebied van datacenters. TCN ontwikkelt niet alleen eigen Data Hotels maar deelt haar kennis ook door betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Data Hotels voor derden, variërend in grootte van 1 MW tot 30 MW.

Wij begrijpen goed wat voor impact het heeft om uw bedrijfskritische ICT apparatuur te verhuizen naar een datacenter. Voor u is dit wellicht geen dagelijkse aangelegenheid. Bij TCN Data Hotels kunt u daarom gebruik maken van projectmanagers die expert zijn op het gebied van ICT-verhuizingen.

Redenen om te verhuizen naar een TCN Data Hotel:

  • Lagere kosten door schaalvoordeel en energie efficiëntie
  • Hogere beschikbaarheid van uw ICT apparatuur
  • Veilige en dedicated omgeving
  • Goede fysieke en virtuele bereikbaarheid, anywhere, anytime