Nieuws

RSS
3-aug-2012

Atrato IP Networks sluit overeenkomst met TCN Data Hotel Hilversum

Atrato IP Networks is leverancier van carrier diensten waaronder IP transit en remote Internet eXchange poorten (AMS-IX, DE-CIX, LINX, Netnod, PLIX, ECIX, …). De komst van Atrato IP Networks zorgt ervoor dat klanten van Data Hotel Hilversum voortaan deze diensten lokaal kunnen af nemen. Dankzij het redundant aansluiten van het datacenter in Hilversum, wordt de hoge beschikbaarheid van de dienstverlening gewaarborgd.

16-jul-2012

TCN Data Hotels maakt datacentermarkt transparant

TCN Data Hotels wil de datacentermarkt transparanter maken en heeft daarom met Troostwijk Taxaties onderzoek gedaan naar de huidige omvang van de datacentermarkt en de verwachte ontwikkeling van vraag en aanbod in de komende jaren. Erik van Egmond legt uit waarom in de rubriek ‘Op de koffie bij…’ van ISPam.nl.

23-feb-2012

Plusine ICT kiest voor TCN Data Hotels

Vanwege een jarenlange positieve ervaring met TCN Data Hotels heeft Plusine ICT besloten om haar datacenter onder te brengen bij Data Hotel Groningen.

24-jan-2012

TCN Data Hotel Groningen op RTV Noord

op 24 januari 2012 besteedde RTV Noord aandacht aan TCN Data Hotels. Onderwerp van gesprek: de explosieve toename van datagebruik en het gebruik van datacenters voor de opslag van data.

6-okt-2011

TCN Data Hotel Groningen voldoet aan ISAE 3402 standaard

TCN Data Hotel Groningen voldoet officieel aan de ISAE 3402 standaard. Deze nieuwe standaard is de opvolger van SAS70 en een bewijs van kwaliteit gebruikt door accountants. Voor deze standaard zijn uitrusting, procedures en organisatie van Data Hotel Groningen onder de loep genomen.

14-sep-2011

TCN realiseert Data Hotel op Media Park

TCN heeft een partnership gesloten met GVH Connect, voorheen Glasvezelring Hilversum, voor de eerste fase van een nieuw te ontwikkelen Data Hotel op het Media Park in Hilversum. Deze eerste fase zal in september 2011 operationeel zijn. Data Hotel Hilversum wordt ontwikkeld in fases van 600-1.000 m². GVH Connect neemt van de eerste fase 50% in gebruik. Data Hotel Hilversum is TCN’s derde Data Hotel.

10-jun-2011

TCN Data Hotels introduceert ‘white edition’

In een tijdsbestek van amper drie maanden is het 5.500 m2 tellende dak van TCN’s Data Hotel Groningen getransformeerd van zwart naar wit.

7-jan-2011

TCN certificeert Data Hotels

In een kort tijdbestek van amper vier maanden is TCN erin geslaagd haar Data Hotels door Kema Quality te certificeren conform de strenge norm voor informatiebeveiliging, de ISO 27001. De certificering maakt het mogelijk veeleisende partijen te huisvesten en biedt de zekerheid van een professioneel data hotel.