Feiten


99,9999% beschikbaar

TCN Data Hotels zijn met 99,9999% beschikbaarheid sinds 2001 een bewezen speler in de datacentermarkt. Deze beschikbaarheid wordt bereikt door ontwerp, bouw, eigendom en exploitatie in eigen hand te houden en slimme locatiekeuzes te maken. Dit heeft geresulteerd in een totale omvang van ruim 100 MW datacentercapaciteit en klanten van wereldformaat.


100% neutraal

TCN Data Hotels zijn 100% neutraal op alle gebieden. Of het nu om carriers, leveranciers of service providers gaat, elke leverancier is welkom in onze Data Hotels. Als gast in onze Data Hotels heeft u de volledige vrijheid om zelf te bepalen met wie u op deze gebieden zaken wilt doen. Bovendien kunt u uw diensten vanuit onze Data Hotels aanbieden alsof het uw eigen datacenter is. Een ander voordeel van de neutraliteit van TCN is dat wij niet concurreren met gasten die hosting als core business beschouwen. U bepaalt zelf aan welke partij u uw service en/of hosting wilt uitbesteden.


100% betrouwbaar

TCN ontwerpt, ontwikkelt en exploiteert Data Hotels sinds 2001. Alle denkbare processen worden door TCN uitgevoerd en/of aangestuurd. Dit leidt tot een uitstekend trackrecord met uiterst betrouwbare producten. De langdurige relaties met aansprekende klanten bewijzen het succes van dit concept. Doel van alles wat we doen is een veilige omgeving voor uw bedrijfskritische ICT apparatuur te creëren.


100% energie efficiƫnt

Energie efficiëntie is een belangrijke kwestie in de datacenterwereld. Wij richten ons niet op het compenseren, maar op het reduceren van onze energiebehoefte. Sinds 2001 heeft TCN voor haar Data Hotels verschillende vormen van efficiëntieverbetering onderzocht en geïmplementeerd. Dit, gecombineerd met de inkoopkracht, heeft geresulteerd in lagere energieprijzen en de hoogste energiebetrouwbaarheid.


100% flexibel

TCN Data Hotels zijn ontworpen op basis van een flexibel concept. Dit biedt een brede range van mogelijkheden voor energievoorziening en koeling. Hierdoor zijn onze Data Hotels toekomstbestendig en kunnen wij soepel inspelen op de toekomstige behoeftes van onze klanten.


100% service and support

TCN Data Hotels zijn servicegericht, zoals je dat mag verwachten van een hotel. In alle Data Hotels bieden wij u faciliteiten die het verblijf van mens en apparatuur tot een prettige ervaring maken. Ons team kan u van support voorzien, variërend van bekabeling tot de begeleiding van een verhuizing van een volledig serverpark. Wij vullen tezamen met onze gebruikers het kennisniveau aan en nemen het op uw verzoek van u over.


100% transparant

Beste prijsgarantie
De datacenter markt is niet transparant. Prijs, kwaliteit en services zijn nooit generiek. TCN Data Hotels biedt u de mogelijkheid de prijzen vergelijkbaar te maken. Hierbij beloven wij u de “beste prijs garantie”. U krijgt de beste kwaliteit, service en een transparante prijs.

Transparant prijsmodel
In de basis krijgt u een factuur voor de gebruikte capaciteit (uitgedrukt in kW) en de verbruikte energie (kWh). Deze transparantie is in de datacenter wereld zeer ongebruikelijk. Slechts indien u een contract met ons sluit voor andere services zullen wij deze in rekening brengen.


100% uitbreidingsmogelijkheden

Om aan de snel veranderende ICT eisen te kunnen blijven voldoen zijn TCN Data Hotels ruim opgezet en flexibel ontworpen. Hierdoor kunnen we snel en adequaat inspelen op veranderingen in IT load per rack of toename van energieverbruik (en dus ook koelvermogen) per vierkante meter. Al in de ontwerpfase van onze Data Hotels houden we rekening met extra benodigde ruimte voor extra installaties.


100% kwaliteitscontrole

De kwaliteit van TCN Data Hotels wordt nauwkeurig bewaakt door interne kwaliteitsmanagers en externe auditors. Dit heeft onder andere geresulteerd in de volgende certificeringen:

  • ISO 27001
  • ISAE 3402
  • NEN 1010
  • NEN 3140